Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Raikan Kasih Syaiful & Fiza

Majlis Raikan Kasih Syaiful dan Fiza ini diadakan di Meru Raya berdekatan dengan Terminal Bas Aman Jaya di Ipoh. Terdapat beberapa kesulitan sebenarnya pada awal wedding ini semasa di butik perkahwinan..tapi semuanya dapat diselesaikan pada waktunya walau agak kelam kabut juga..:D

Fotografi-Perkahwinan-Melayu

Pakej-Fotografi-Perkahwinan-Teluk-Intan

Baiklah, ini merupakan majlis bertandang di rumah Syaiful dimana wedding di sebelah perempuan diadakan di Kelantan. Alhamdulillah, semuanya telah selesai dan selamat..album mereka baru sahaja dihantar ke kedai untuk diprint pagi tadi dan lebih kurang seminggu lebih lagi mungkin akan dihantar.

Kenapa lambat sangat?

Masa sebenarnya…………….yang nak membuat dan editing..adalah saya seorang..diharapkan bakal pelanggan dapat memahami situasi saya sekarang.Kalau tak sihat, nak edit gambar pun rasa tak sedap dan akibatnya adalah gambar pelanggan saya sendiri berada pada tahap yang tidak bagus.

Outdoor dijalankan di tiga tempat..kalau nak tengok mana rupa layout custom album mereka ini,..tengok di post yang seterusnya..:D

Pakej-Fotografi-Perkahwinan-Ipoh

Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2014

Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Wedding-Photographer-Ipoh

Bagi mereka yang ingin merakamkan hari bahagia mereka bersama Fotocinta..bolehlah Contact saya melalui nombor yang tertera di atas atau boleh isikan diruangan Contact dan saya akan emailkan segala butiran untuk maklumat lanjut dengan lebih terperinci.

Untuk makluman, banyak lagi kekosongan tempat untuk Perkahwinan pada bulan Disember nanti…ada ke yang berminat nak menempah untuk Pakej Fotografi Perkahwinan mereka?