Fotografi-Perkahwinan-Perak

Memori Perkahwinan Ghani & Sue

Lama juga tak update blog Fotografi Perkahwinan ni, maklumlah sibuk dengan pelbagai kerja lain, sebabnya ada banyak blog lain juga. Apa pun, album untuk kali ini adalah bagi pasangan Ghani & Sue yang berlangsung di Pusat Infoternak Sg Siput (U), Perak.

Majlis memang meriah sekali, maklumlah keluarga beliau juga menyediakan perkhidmatan katering kepada mereka yang berminat untuk menempah, Restoran Ghulam Rasul daripada Teluk Intan didatangkan khas untuk menjamu para hadirin yang hadir pada hari tersebut.

Saya difahamkan, akad nikah sebenarnya sudah 3 bulan selesai dan majlis di pihak perempuan pun sudah selesai. Jadi jom kita tengok gambar-gambar menarik mereka.
Fotografi-Perkahwinan-Perak

Pakej-Gambar-Kahwin-IpohPakej-Fotografi-Perkahwinan-Sg-SiputPakej-Fotografi-Perkahwinan-PerakPakej-Fotografi-Perkahwinan-IpohPakej-Fotografi-Perkahwinan-Ipoh-(2)Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2015Fotografi-Perkahwinan-TaipingBagi mereka yang ingin mendapatkan jurufoto perkahwinan anda dalam masa terdekat, jangan segan untuk hubungi nombor di atas atau Whatsapp sahaja untuk tahu pakej-pakej yang sedia ada.

Walaupun dimana sahaja berada, saya akan hadir, tapi kalau luar daripada Ipoh, sudah tentu ada caj luar daripada Ipoh yang saya akan masukkan, dengan kadar yang minimum.

Tahun 2016 pun sudah hampir, jadi bagi mereka yang nak dapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan 2016, apa kata hubungi saya melalui Contact Form ataupun melalui Whatsapp seperti nombor di atas.