Memori Perkahwinan Bahjat & Aisyah

Sudah agak lama web ini tidak diupdate dengan gambar-gambar wedding client saya yang sudah selamat diijabkabulkan. Alhamdulillah, untuk post kali ni merupakan pasangan yang amat ceria sekali. Sememangnya satu keluarga yang hebat…

Majlis ini diraikan sekali bersama famili tersayang, juga anak-anak murid cikgunya sekali. Memang kecoh dan meriah sekali majlis yang walaupun nampak simple, tetap penuh dengan keceriaan dan hilai tawa keceriaan pengantin. Nampak seri wajah pengantin semasa majlis ini diadakan.

Jom sama-sama kita tatap beberapa keping gambar yang telah diambil sebagai kenang-kenangan. Mungkin jika ada yang berminat dengan style, posing yang saya buat untuk pengantin-pengantin, bolehlah kiranya buat tempahan untuk tahun 2014 ni ye..

fotografi kahwin fotografi perkahwinan pakej fotografi perkahwinan ipoh pakej fotografi perkahwinan perak pakej fotografi perkahwinan pakej gambar kahwin 2014 promosi pakej fotografi perkahwinan 2014 promosi pakej fotografi perkahwinan promosi perkahwinan 2014

Berita baik yang mana bakal pengantin boleh mendapatkan Pakej Promosi Fotografi Perkahwinan yang mana harganya memang diluar jangkaan sekali dari pakej biasa. Rebut peluang ini yang mana takkan ada lagi untuk tahun 2013..Promosi akan tamat pada 31 Disember 2013.