Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Memori Perkahwinan Asz & Zul

Meriah. Memang itulah sahaja ungkapan yang boleh diucapkan oleh saya sepanjang saya menghadiri majlis perkahwinan mereka. Bermula sejak akad nikah, sehinggalah ke majlis bertandang untuk majlis mereka.

Senda gurau pengantin, dan juga keramahan keluarga kedua belah pihak membuatkan saya berasa senang hati untuk berada bersama mereka merakam detik-detik bahagian pasangan Asz dan Zul yang berlangsung di Ipoh pada 12 dan 13 September 2014 yang lalu.

Album mereka telah pun selamat dihantar dan alhamdulillah mereka berpuas hati dengan hasil kerja Fotocinta. Diharapkan dapatlah mempromosikan Fotocinta pada kawan-kawan yang lain juga ye? 😀

Apa kata kita lihat sejenak keseluruhan album mereka. Ini merupakan layout custom album yang telah dipilih oleh pasangan ini. Senyuman dan kemesraan mereka jelas terukir semasa hari bahagia mereka berdua.Majlis Perkahwinan Asz dan Zul

Fotografi Perkahwinan Perak Pakej Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Taiping Fotografi Perkahwinan Melayu Fotografi Perkahwinan Ipoh,Perak Jurugambar Perkahwinan Perak Jurugambar Perkahwinan Ipoh Pakej Fotografi Perkahwinan Ipoh Pakej Fotografi Perkahwinan Kuala KangsarKepada mereka yang ingin mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan daripada Fotocinta.com di sekitar Ipoh dan juga di Perak, bolehlah menghubungi saya di talian yang disediakan di atas atau hubungi melalui contact form yang ada. Saya akan membalasnya dengan kadar segera.

Mungkin ada pasangan yang belum menempah jurugambar perkahwinan mereka. Abadikan kenangan sehingga akhir hayat dengan merakam detik-detik indah bersama sewaktu majlis yang penuh bersejarah ini.

Hubungi saya sekarang sebelum terlambat..:D