Fotografi Perkahwinan Tapah

Memori Perkahwinan Afiq & Shuhaila

Majlis di antara Afiq dan Shuhaila ini berlangsung di Tapah, Perak yang mana ini merupakan client saya yang terakhir sekali dalam tahun 2014. Pengantin yang terakhir inilah bagi saya merupakan moment yang paling saya tak dapat lupakan sama sekali.

Selain daripada ahli keluarganya yang begitu mesra dan baik hati, respon daripada pengantin pun sangatlah baik. Feedback yang diberikan kepada kami sangatlah positif dan saya pun dapat merakam detik-detik bahagia mereka dengan sempurna.

Paling tak dapat dilupakan adalah lokasi outdoor di Cameron Highland yang rasanya tak semua wedding photographer dapat. Tempat yang memang menjadi larangan bagi sesiapa pun untuk masuk, tapi kami dapat masuk dengan kebenaran. Lebih kurang 2 jam merakam detik-detik manis mereka di Cameron Highland dan juga suasana yang cukup cantik disitu membuatkan kami berada di luar negara rasanya…

Apa pun mari kita lihat keseluruhan album ini yang mana pengantin memilih pakej Custom Album 10×15 dan juga video wedding. Kalau nak tengok videonya, korang boleh saksikannya pada post yang akan datang, jangan risau..:D

Fotografi Perkahwinan Tapah

Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Kuala Kangsar Fotografi Perkahwinan Kuala Kangsar Fotografi Perkahwinan Kuala Kangsar Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Ipoh Fotografi Perkahwinan Tapah Fotografi Perkahwinan TapahUntuk mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan yang diinginkan, boleh contact (Whatsapp) nombor di atas ataupun hubungi saya melalui contact form yang telah saya sediakan.