Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan

Memori Bahagia Iema & Haniff

Majlis seterusnya adalah bagi pasangan Iema dan Haniff yang mana majlis telah diadakan di Parit, Perak pada 21 dan 22 Mac 2014. Suasana pada majlis tu memang meriah, walaupun tak banyak gambar yang mampu diletakkan disini, tetapi lihat sendiri akan kemeriahan dan juga betapa gembiranya mereka menyambut orang baru dalam keluarga mereka.

Pakej Fotografi Perkahwinan 2014

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Alhamdulillah, pasangan ini telah selamat diijabkabulkan pada 21 Mac 2014 yang lalu di Taman Seri Sayang, Parit selepas solat Isyak. Majlis resepsi dijalankan pada keesokan harinya. Tahniah kepada kedua pasangan yang telah selamat menjadi suami isteri dan selamat melayari bahtera sebagai suami isteri.

Pakej Fotografi Perkahwinan Ipoh

Fotografi Perkahwinan Ipoh

 

Fotografi Perkahwinan Parit
Fotografi Perkahwinan Parit

Fotografi Perkahwinan Perak 2014

Pakej Fotografi Perkahwinan

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan

Aktiviti Oudoor dijalankan di taman berhadapan Universiti Teknologi Petronas yang mana memang favourite spot dikalangan ramai Wedding Photographer area situ. Cuaca agak panas pada masa ini dan alhamdulillah semuanya dapat berjalan dengan sempurna.

Untuk makluman, album majlis mereka telah selamat dihantar dan berpuas hati dengan hasil kerja yang telah diberikan. Sememangnya saya mementingkan kualiti bagi setiap pelanggan saya. Bagi mereka yang ingin mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan bagi tahun 2014 serta Pakej Fotografi Perkahwinan 2015, boleh rasanya hubungi saya menerusi Contact Form yang terdapat di atas.

Sila pastikan anda memberikan maklumat seperti Tarikh serta Lokasi Majlis supaya pengiraan dapat dibuat jika ada kos lain yang terlibat. Terima kasih