Majlis Perkahwinan Razaimie & Sazariah – Taman Meru

Majlis Perkahwinan Razaimie & Sazariah telah berlangsung di Taman Meru Ipoh pada 8 dan 9 Mac 2013 yang lalu di mana majlisnya diadakan amat meriah sekali walaupun hujan turun sekali sekala membasahi bumi.

Khabarnya mereka berdua ini bekerja sebagai kakitangan di salah sebuah hospital di Johor Bahru rupanya 😀 . Apa pun Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada kedua pasangan.

Kepada sesiapa yang merancang untuk mengadakan majlis perkahwinan dalam jangka masa terdekat ini, bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan pakej yang berpatutan bagi Fotografi Perkahwinan anda nanti. Jom kita tengok beberapa gambar mereka yang dipilih secara rawak untuk tatapan semua.

Jurugambar Perkahwinan,Jurufoto Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan,Jurugambar Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan 2013 Jurugambar Perkahwinan,Jurufoto Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan,Jurugambar Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan 2013 Jurugambar Perkahwinan,Jurufoto Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan,Jurugambar Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan 2013 Pakej Jurugambar untuk majlis perkahwinan Pakej Jurugambar untuk majlis perkahwinan Jurugambar Perkahwinan,Jurufoto Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan,Jurugambar Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan 2013 Jurugambar Perkahwinan,Jurufoto Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan,Jurugambar Perkahwinan,Pakej Fotografi Perkahwinan 2013

2 thoughts on “Majlis Perkahwinan Razaimie & Sazariah – Taman Meru

Comments are closed.