Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Majlis Perkahwinan Munirah & Khairul

Baru berkesempatan nak update blog ni setelah rehat lama juga selama sebulan. Baru je selesai kita beraya dan insyallah bulan depan akan mulakan tugas semula sebagai Wedding Photographer ataupun Jurufoto Perkahwinan Ipoh ni.

Majlis kali ini pula adalah bagi pasangan Munirah dan Khairul. Munirah tu saya kenal sewaktu dia praktikal di pejabat saya. Sekarang ni dah jadi cikgu dah, mengajar di MRSM.

Kalau tengok gambar, memang meriah sungguh wedding dia pada hari tu. Apa yang paling menarik sekali sebenarnya adalah kehadiran PU Yeop yang merupakan salah seorang saudara kepada Munirah ni. Oho..memang tak lepaskan peluang la nak bergambar ‘nyeghongen’ bersama PU Yeop ni..hehe..

Ok, ini merupakan album mereka yang telah pun siap dan selamat dihantar kepada mereka. Alhamdulillah, setakat ini semuanya puas hati dengan hasil kerja daripada Fotocinta.com

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Fotografi Perkahwinan Ipoh

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

 

Kalau ada yang berminat untuk menempah Fotografi Perkahwinan terutamanya di sekitar Ipoh, boleh lihat dahulu date yang masih FREE. Boleh check di page Contact dan boleh isikan borang untuk mendapatkan sebutharga untuk Pakej Fotografi Perkahwinan yang anda boleh pilih. Atau lebih mudah, ada nombor telefon yang tertera di atas, boleh terus Whatsapp untuk dapatkan harga yang sungguh berpatutan mengikut bajet anda.