fotografi perkahwinan taiping

Memori Perkahwinan Reena & Zaid

Fuh, 3 bulan juga blog ni tak berupdate dengan gambar-gambar wedding ye? Maklumlah sibuk dengan editing gambar wedding dan juga kerjakan blog-blog yang lain tu. Ini baru ada masa nak upload dan update blog ini. Wedding 2015 pun tak abis lagi, ini pun dah nak abis tahun 2016 dah kan?

Sedar tak sedar fotografi perkahwinan antara Reena dan Zaid ini telah pun hampir setahun lamanya. Tetapi baru je saya nak upload kat web ini. Tapi album semua dah selamat diserahkan. Alhamdulillah, mereka baru sahaja menimang cahaya mata pertama mereka baru-baru ini

Tanpa membuang masa, jom kita tengok gambar-gambar yang telah saya hasilkan untuk mereka abadikan memori perkahwinan mereka berdua dalam satu album perkahwinan.

fotografi perkahwinan taiping Continue reading