Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 Kali Kedua Kini Dibuka

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 kali kedua sudah pun dibuka untuk tempahan. Kali ini Fotocinta hanya buka tempahan sehingga 31 Julai 2013 sahaja. Jika anda confirm selepas dari tarikh tu….so melepaslah untuk dapatkan harga Promosi Gila-Gila untuk pakej fotografi perkahwinan di Fotocinta ini.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Kepada bakal pengantin yang masih mencari tu..apa kata pertimbangkan promo yang amat best ni kan? Contact saya untuk booking..sebelum date yang korang nak tu…tak available lagi..

Majlis Perkahwinan Haizum & Hilmi – Teluk Intan

Pada 13 April yang lepas berlangsungnya perkahwinan di antara Haizum dan pasangannya Hilmi yang mana telah diadakan di Teluk Intan, Perak. Majlis sebelum itu dimulakan dengan majlis akad nikah pada hari sebelumnya. Alhamdulillah, mereka telah selamat menjadi suami isteri yang sah pada hari tersebut.

Majlis berlangsung dengan meriah sekali tanpa ada apa-apa masalah. Saya telah dilantik menjadi Official Photographer bagi majlis ini dan berikut merupakan beberapa gambar yang sempat diupload ke web Fotocinta ini. Agak sibuk dan tak sempat nak update web ini. Sibuk dengan editing dan juga sibuk dengan kerja hakiki saya.

Apa pun mari kita sama-sama kita tatap gambar-gambar yang ada dan jika ada pasangan yang berminat nak memilih saya untuk menjadi Wedding Photographer anda pada hari bahagia anda, sila ke ruangan Contact dan semak tarikh yang masih available. Diharapkan anda tidak terlambat ye.Wedding-Photography-Ipoh Promosi Fotografi-Perkahwinan-Ipoh Pakej-Fotografi-Perkahwinan-Ipoh-Perak Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2014 Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2013 Pakej-Fotografi-Perkahwinan Fotografi-Perkahwinan-Perak

Jika anda sukakan style dan gambar yang anda lihat, boleh kiranya untuk hubungi kami menerusi Contact Form yang disediakan dan saya akan reply dalam masa 48 jam. Hubungilah Fotocinta untuk mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan yang ideal bagi anda. 😀

Majlis Perkahwinan Farriz & Liza

Pakej Fotografi Perkahwinan Di Ipoh

Alhamdulillah pada 23 Februari yang lalu telah berlangsungnya majlis perkahwinan di antara saudara Farriz dan juga Liza yang merupakan satu detik indah bagi mereka pada tanggal keramat berkenaan. Majlis akad nikah telah diadakan di rumah pengantin perempuan di Taman Chemor Idaman dan majlis berjalan dengan amat lancar.

Walaupun majlis diadakan secara sederhana, namun kemeriahan majlis tetap dapat dirasakan. Jom kita lihat beberapa gambar outdoor mereka dahulu.Gambar sepenuhnya akan diupload pada post kemudian setelah albumnya disiapkan.

pakej fotografi di ipoh

pakej fotografi perkahwinan 2013

pakej fotografi perkahwinan

pakej fotografi perkahwinan murah 2013

pakej fotografi di ipoh

pakej fotografi di ipoh

pakej fotografi di ipoh

pakej perkahwinan 2013 ipoh

pakej perkahwinan 2013 ipoh

pakej perkahwinan 2013 ipoh

Saya berasa seronok shoot mereka ni disebabkan mereka mempunyai ekspresi muka yang amat baik dan juga amat senang bekerja bersama mereka. Apa pun, selamat pengantin baru diucapkan kepada kedua mempelai dan semoga dapat melayari bahtera perkahwinan dengan aman dan sentosa. 😀

Tempahan Fotografi Perkahwinan masih lagi dibuka untuk tempahan, sila rujuk tarikh yang masih kosong untuk rujukan. 😀