PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2015

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2015

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2015

PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2015

Berita baik bagi mereka yang ingin mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan bagi Tahun 2015. Promosi ini hanya untuk mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun 2015 sahaja. Tidak terhad kepada berapa ramai, tapi promosi ini hanya sah jika anda booking dan lock date mulai hari ini sehingga 31 Disember 2014 sahaja.

Mereka yang berada di sekitar Perak atau khususnya Ipoh, bolehlah menghubungi Fotocinta untuk menempa pakej fotografi perkahwinan tahun 2015 ini yang sungguh terhad. Tempahan secara automatik akan tamat jika tarikh yang diberikan telah dibooking oleh pasangan yang lain.

Untuk makluman, pada tahun 2015, Pakej Fotografi Perkahwinan dari Fotocinta akan berubah dan ada beberapa penambahbaikan dalam pakej-pakej yang ada dan insyallah Fotocinta akan mempunyai lebih dari seorang photographer pada tahun 2015 nanti.

Bagaimana Cara Hendak Membuat Tempahan?

Untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya menerusi Contact Form yang diberikan dan saya akan membalas pertanyaan anda itu melalui email. Sila pastikan anda memasukkan alamat email yang betul supaya mudah untuk dihubungi nanti.

Sebelum itu, sila berikan maklumat seperti berikut:

1. Tarikh Majlis

2.Lokasi Majlis

3.Jenis Majlis (Akad Nikah sahaja, Akad Nikah/Resepsi/ Bertandang)

Adalah dimaklumkan juga, pakej ini tidak termasuk bayaran tol, petrol atau penginapan sekiranya terlibat dan melibatkan jarak yang mengharuskan saya mengenakan caj luar kawasan.

Abadikan Majlis Perkahwinan Tahun 2015 anda bersama Fotocinta dan dapatkan gambar-gambar yang menarik serta menjadi memori sehingga ke akhir hayat.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 Kali Kedua Kini Dibuka

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 kali kedua sudah pun dibuka untuk tempahan. Kali ini Fotocinta hanya buka tempahan sehingga 31 Julai 2013 sahaja. Jika anda confirm selepas dari tarikh tu….so melepaslah untuk dapatkan harga Promosi Gila-Gila untuk pakej fotografi perkahwinan di Fotocinta ini.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Kepada bakal pengantin yang masih mencari tu..apa kata pertimbangkan promo yang amat best ni kan? Contact saya untuk booking..sebelum date yang korang nak tu…tak available lagi..