Outing Pra Raya Anjuran Ipoh Photographer & Talent 2012

Pagi tadi aku sempat untuk join satu outing yang bertemakan Hari Raya 2012 yang mana mungkin kebanyakan photographer akan cuti panjang sempena bulan Ramadhan yang mulia ini. Event dijangkakan dimulakan pada pukul 8 lebih, tapi biasanya outing memang jarang sekali aku tgk mula tepat masanya..:D

Ok, ini disajikan kat korang beberapa gambar hasil dari Outing berkenaan ye. Telah berjaya menuntut sedikit ilmu dari beberapa sifu-sifu di Perak ini dan berjaya juga mendapatkan gambar yang diinginkan, walau menggunakan peralatan yang agak terhad..Jom tengok..:D

 fotografi hari raya

gambar foto raya

Outing Pra Raya 2012
Outing Pra Raya 2012

Terima kasih diucapkan kepada Ipoh Photographer & Talent kerana sudi menganjurkan Outing Pra Raya kali ni kerana memang best dan lengkap dengan makan dan minum lagi..waah..first time rasanya ada pihak penganjur siap sediakan makan minum dan juga cabutan bertuah..:D

Outing Retro 2

Jika pada Outing yang lepas, merupakan Outing Retro Vintage..kali ini juga merupakan tema yang sama dan dianjurkan oleh pihak yang sama. Kali ni agak bernasib baik disebabkan ada juga talent lelaki yang sudi untuk menjadi model pada hari berkenaan.

Outing ini diadakan di Jalan Tun Sambanthan, Ipoh pada 22 April 2012 yang lalu di mana dihadiri oleh lebih dari 20 orang photographer dari Ipoh dan sekitarnya. Temanya adalah Retro.Jom kita lihat antara gambar yang berjaya di snap pada hari berkenaan.

Fotografik 1 – Adib

Ok, gambar ini merupakan adalah salah satu contoh manipulasi yang telah dibuat disebabkan bahang HDR dan juga Fotografik tetibe je menular ni..Adib merupakan salah sorang ahli dari BloggerPerak yang mana beliau juga merupakan seorang designer, photographer dan juga lepasan student UTP…so ini merupakan salah satu hasilnya…

Nantikan Fotografik yang lain juga….erm..bebudak Blogger Perak juga ni menjadi mangsa..:P