Memori Perkahwinan Bahjat & Aisyah

Sudah agak lama web ini tidak diupdate dengan gambar-gambar wedding client saya yang sudah selamat diijabkabulkan. Alhamdulillah, untuk post kali ni merupakan pasangan yang amat ceria sekali. Sememangnya satu keluarga yang hebat…

Majlis ini diraikan sekali bersama famili tersayang, juga anak-anak murid cikgunya sekali. Memang kecoh dan meriah sekali majlis yang walaupun nampak simple, tetap penuh dengan keceriaan dan hilai tawa keceriaan pengantin. Nampak seri wajah pengantin semasa majlis ini diadakan.

Jom sama-sama kita tatap beberapa keping gambar yang telah diambil sebagai kenang-kenangan. Mungkin jika ada yang berminat dengan style, posing yang saya buat untuk pengantin-pengantin, bolehlah kiranya buat tempahan untuk tahun 2014 ni ye..

fotografi kahwin fotografi perkahwinan pakej fotografi perkahwinan ipoh pakej fotografi perkahwinan perak pakej fotografi perkahwinan pakej gambar kahwin 2014 promosi pakej fotografi perkahwinan 2014 promosi pakej fotografi perkahwinan promosi perkahwinan 2014

Berita baik yang mana bakal pengantin boleh mendapatkan Pakej Promosi Fotografi Perkahwinan yang mana harganya memang diluar jangkaan sekali dari pakej biasa. Rebut peluang ini yang mana takkan ada lagi untuk tahun 2013..Promosi akan tamat pada 31 Disember 2013.

PROMOSI-PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2014

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2014

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2014 datang lagi, kini Fotocinta bakal mengadakan promosi yang mana ianya terhad sehingga 31 Disember 2013 sahaja. Bagi pengantin yang mahukan memori perkahwinan mereka diabadikan oleh Fotocinta, bolehlah lihat pakej promosi yang disediakan.

PROMOSI-PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2014

Pakej ini hanya untuk majlis pada tahun 2014 sahaja. Jika ada majlis pada tahun 2013, maaf, ini bukan untuk anda. Bagaimana nak hubungi? Jangan risau, cuma lihat sahaja header di atas. Saya boleh dihubungi melalui medium Wechat, Whatsapp dan juga melalui Contact Form di web ini.

Pastikan bakal pengantin memberikan detail seperti berikut untuk booking date dengan Fotocinta.

1.Tarikh Majlis

2.Tempat Majlis

Semakan untuk available date boleh dibuat dengan merujuk di page Contact. Jangan lupa, pakej sebenar, anda tidak akan dapat harga sebegini. Kualiti adalah amat dititikberatkan oleh Fotocinta dan kualiti gambar anda terjamin.

Sudah bersedia untuk booking date? Dapatkan harga PROMOSI ini yang tiada lagi selepas 31 Disember 2013! Klik Sini Untuk Tempahan

fotografi perkahwinan Ipoh

Outing Gunung Lang Bersama Ipoh Photographer & Talent

Pada 8 September yang lepas, aku berkesempatan untuk join Outing anjuran Group Ipoh Photographer & Talent ni. Dah agak lama rasanya tak shoot talent yang ada di Ipoh..banyak sebenarnya..Tak tahu pula yang pagi tu, depa ada shoot juga bersama Nikon Club Malaysia yang mana banyak acara menarik yang aku tak tahu selama ni ada. Rugi betul la rasanya..Adeh..

So skang ni aku dah register..lepas ni boleh la join semua aktiviti Nikon Club ni..yes..

Ok lah..jom tengok hasilnya..tak banyak sangat aku edit..cuma ini je yang sempat..maklumlah..kebelakangan ini agak bizi nampaknya dengan banyak plak tugas dan juga tak lupa rumah terbuka sana sini..kan?

fotografi perkahwinan Ipoh

Facebook

fotografi perkahwinan Ipoh

fotografi perkahwinan Ipoh

Talent ni ada dua orang iaitu Sue dan juga Putri. First time juga shoot depa bedua ni..walaupun depa ni sebenarnya dah agak lama juga jadi talent untuk photographer ni…cuma aku je jarang join outing-outing yang ada..:D

Kepada mereka yang mencari photographer di sekitar Ipoh, boleh tengok Pakej yang ada kalau berminat untuk saya tolong anda abadikan memori perkahwinan anda menjadi sesuatu yang indah..:D