Majlis Perkahwinan Ridzuan & Ain – Chepor

Musim cuti sekolah rasanya memang ramai yang planning untuk buat majlis kenduri kahwin. Mana taknya pada masa tu lah banyak juga photographer wedding yang bertugas. Biasanya kalau majlis di hujung tahun ni, memang kena booking awal photographer kalau nak hire photographer-photographer ni sebab kebanyakannya memang akan full date untuk hujung tahun.

Biasanya tempoh tempahan 6-12 bulan sebelum majlis..Itu adalah biasa sebenarnya. Kalau ada yang last minit baru nak cari wedding photographer yang korang nak, rasanya sudah terlambat, kalau ada pun mungkin main tangkap muat atau sekadarnya je dan korang tak sempat nak tengok hasil kerjanya pun.

Ok, malas nak celoteh panjang, sudah lama tak update blog ini, sebab sibuk dengan urusan lain selain daripada editing album wedding yang menunggu untuk disiapkan. Album takde lagi customer merungut atau tak dapat, semuanya selamat sampai deliver dalam masa yang ditetapkan.

Fotografi perkahwinan kali ini adalah untuk pasangan Ridzuan & Ain yang berlangsung pada 13-14 Disember 2013 yang lalu. Lama dah tu rasanya. Ini merupakan client terakhir saya pada tahun 2013 dan albumnya dah selamat saya deliver semalam. Lama dah siap sebenarnya, sebab client tersebut lost contact tetibe dan saya pun masa tu dalam proses pindah rumah. So agak lambat la juga dari jadual. Apa pun client puas hati dengan hasil kerja Fotocinta dan diharapkan ramai lagi pasangan pengantin yang merancang untuk mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan untuk majlis mereka, boleh hubungi saya untuk dapatkan quotation.

Jom kita tengok layout custom album dan juga keseluruhan majlis bagi pasangan Ridzuan & Ain ini. Saiz custom album adalah 8×12 inci.

Pakej Fotografi Perkahwinan Ipoh

Continue reading

Memori Perkahwinan Bahjat & Aisyah

Sudah agak lama web ini tidak diupdate dengan gambar-gambar wedding client saya yang sudah selamat diijabkabulkan. Alhamdulillah, untuk post kali ni merupakan pasangan yang amat ceria sekali. Sememangnya satu keluarga yang hebat…

Majlis ini diraikan sekali bersama famili tersayang, juga anak-anak murid cikgunya sekali. Memang kecoh dan meriah sekali majlis yang walaupun nampak simple, tetap penuh dengan keceriaan dan hilai tawa keceriaan pengantin. Nampak seri wajah pengantin semasa majlis ini diadakan.

Jom sama-sama kita tatap beberapa keping gambar yang telah diambil sebagai kenang-kenangan. Mungkin jika ada yang berminat dengan style, posing yang saya buat untuk pengantin-pengantin, bolehlah kiranya buat tempahan untuk tahun 2014 ni ye..

fotografi kahwin fotografi perkahwinan pakej fotografi perkahwinan ipoh pakej fotografi perkahwinan perak pakej fotografi perkahwinan pakej gambar kahwin 2014 promosi pakej fotografi perkahwinan 2014 promosi pakej fotografi perkahwinan promosi perkahwinan 2014

Berita baik yang mana bakal pengantin boleh mendapatkan Pakej Promosi Fotografi Perkahwinan yang mana harganya memang diluar jangkaan sekali dari pakej biasa. Rebut peluang ini yang mana takkan ada lagi untuk tahun 2013..Promosi akan tamat pada 31 Disember 2013.

PROMOSI-PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2014

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2014

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2014 datang lagi, kini Fotocinta bakal mengadakan promosi yang mana ianya terhad sehingga 31 Disember 2013 sahaja. Bagi pengantin yang mahukan memori perkahwinan mereka diabadikan oleh Fotocinta, bolehlah lihat pakej promosi yang disediakan.

PROMOSI-PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2014

Pakej ini hanya untuk majlis pada tahun 2014 sahaja. Jika ada majlis pada tahun 2013, maaf, ini bukan untuk anda. Bagaimana nak hubungi? Jangan risau, cuma lihat sahaja header di atas. Saya boleh dihubungi melalui medium Wechat, Whatsapp dan juga melalui Contact Form di web ini.

Pastikan bakal pengantin memberikan detail seperti berikut untuk booking date dengan Fotocinta.

1.Tarikh Majlis

2.Tempat Majlis

Semakan untuk available date boleh dibuat dengan merujuk di page Contact. Jangan lupa, pakej sebenar, anda tidak akan dapat harga sebegini. Kualiti adalah amat dititikberatkan oleh Fotocinta dan kualiti gambar anda terjamin.

Sudah bersedia untuk booking date? Dapatkan harga PROMOSI ini yang tiada lagi selepas 31 Disember 2013! Klik Sini Untuk Tempahan