fotografi-perkahwinan-outdoor

Memori Perkahwinan Ismail & Wani – Taiping

Pasangan cantik manis berikutnya adalah Wani dan juga Ismail yang berlangsung di Changkat Ibol, Taiping. Alhamdulillah walaupun cuaca agak kurang baik sewaktu majlis berlangsung, segalanya telah sempurna.

Majlis yang diadakan dalam suasana kampung ini amat meriah dengan kehadiran penduduk setempat yagn memeriahkan majlis perkahwinan yang gilang gemilang ini. Majlis ini juga diadakan serentak dengan majlis perkahwinan abang kepada pengantin perempuan.

Mari kita lihat beberapa gambar menarik yang yang sempat dirakamkan sepanjang majlis berlangsung.

fotografi-perkahwinan-kuala-kangsar Continue reading

fotografi perkahwinan taiping

Memori Perkahwinan Reena & Zaid

Fuh, 3 bulan juga blog ni tak berupdate dengan gambar-gambar wedding ye? Maklumlah sibuk dengan editing gambar wedding dan juga kerjakan blog-blog yang lain tu. Ini baru ada masa nak upload dan update blog ini. Wedding 2015 pun tak abis lagi, ini pun dah nak abis tahun 2016 dah kan?

Sedar tak sedar fotografi perkahwinan antara Reena dan Zaid ini telah pun hampir setahun lamanya. Tetapi baru je saya nak upload kat web ini. Tapi album semua dah selamat diserahkan. Alhamdulillah, mereka baru sahaja menimang cahaya mata pertama mereka baru-baru ini

Tanpa membuang masa, jom kita tengok gambar-gambar yang telah saya hasilkan untuk mereka abadikan memori perkahwinan mereka berdua dalam satu album perkahwinan.

fotografi perkahwinan taiping Continue reading

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Majlis Perkahwinan Ayu & Azlan

Majlis kali ini merupakan bagi pasangan Ayu dan Azlan yang berlangsung di Kuala Kangsar dan juga di Teluk Batik. Pasangan ini telah menempah pakej untuk bertandang sekali iaitu untuk kedua-dua belah pihak. Photoshoot berlangsung dengan baik, tetapi pada masa ini cuaca memang amat panas. Tambahan pula berdekatan dengan laut dan sinar mentari laut memang membuatkan rasa kepanasan tu bertambah.

Alhamdulillah, album bagi kedua-dua majlis berkenaan telah pun selamat dihantar menggunakan perkhidmatan Pos Laju. Setakat ini tiada lagi masalah untuk menghantar album berkenaan disebabkan ianya dibalut dengan baik sekali. Terima kasih diucapkan kepada semua pelanggan yang menempah Pakej Fotografi Perkahwinan bersama Fotocinta untuk tahun 2014 ini.

Berikut merupakan gambar-gambar yang saya kongsikan untuk kedua-dua pasangan ini

Pakej Fotografi Perkahwinan Perak
Pakej Fotografi Perkahwinan Perak
Pakej Fotografi Perkahwinan Perak
Pakej Fotografi Perkahwinan Perak
Pakej Fotografi Perkahwinan Perak
Pakej Fotografi Perkahwinan Perak

Pasangan Ayu dan Azlan telah memilih pekan Kuala Kangsar sebagai tempat outdoor photoshoot. Sesungguhnya Bandar Diraja ini sungguh unik dengan bangunan yang sungguh menarik untuk photoshoot bagi fotografi perkahwinan. Selain itu, kami juga melakukan penggambaran di Victoria Bridge, Karai, lebih kurang 20 minit perjalanan dari pekan Kuala Kangsar. Memang agak mencabar juga disebabkan jika tersilap langkah, buruk padahnya.

Bagi mereka yang ingin menempah awal bagi fotografi perkahwinan mereka pada tahun 2014, masih lagi banyak tarikh untuk anda booking dengan kadar yang segera. Mungkin tak lama lagi, harga pakej perkahwinan akan mula diubah bagi membolehkan pakej tahun 2015 dimulakan..:D

Untuk semakan, anda boleh lihat di page Contact dan bolehlah mengisikan borang yang disediakan untuk pertanyaan. Insyallah dalam masa 24 jam saya akan memberikan maklum balas. Pastikan email dan maklumat yang diberikan adalah jelas supaya mudah untuk saya memberikan pakej – pakej yang sesuai bagi Fotografi Perkahwinan anda itu.