Custom Album Design Terbaru

Contoh Custom Album dan juga Mockup Sticky Album untuk pelanggan versi terkini. Kalau sebelum ni design macam agak kurang berkualiti, tapi kini telah dipertingkatkan lagi untuk kepuasan pelanggan yang menempah dengan Fotocinta.

Mockup-Sticky

Contoh-Custom-Album

Mockup-Sticky-dan-Frame

Contoh produk berkenaan adalah untuk pakej yang lama atau pakej dalam pakej promosi, jadi mungkin berbeza mengikut keadaan. Untuk produk finishing yang terkini, terlupa nak ambil gambar. Insyallah esok atau lusa, akan diupload gambar terkini.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 Kali Kedua Kini Dibuka

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 kali kedua sudah pun dibuka untuk tempahan. Kali ini Fotocinta hanya buka tempahan sehingga 31 Julai 2013 sahaja. Jika anda confirm selepas dari tarikh tu….so melepaslah untuk dapatkan harga Promosi Gila-Gila untuk pakej fotografi perkahwinan di Fotocinta ini.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Kepada bakal pengantin yang masih mencari tu..apa kata pertimbangkan promo yang amat best ni kan? Contact saya untuk booking..sebelum date yang korang nak tu…tak available lagi..