Outing Retro 2

Jika pada Outing yang lepas, merupakan Outing Retro Vintage..kali ini juga merupakan tema yang sama dan dianjurkan oleh pihak yang sama. Kali ni agak bernasib baik disebabkan ada juga talent lelaki yang sudi untuk menjadi model pada hari berkenaan.

Outing ini diadakan di Jalan Tun Sambanthan, Ipoh pada 22 April 2012 yang lalu di mana dihadiri oleh lebih dari 20 orang photographer dari Ipoh dan sekitarnya. Temanya adalah Retro.Jom kita lihat antara gambar yang berjaya di snap pada hari berkenaan.

HDR Pasar Loken Atau Memory Lane, Ipoh

Pada 19 Februari yang lalu, aku berkesempatan ambil gambar di Pasar Loken atau Memory Lane Ipoh yang mana tempat ini amat femes dikalangan mereka yang nak cari barang-barang yang ‘rare’ atau lusuh..tu sebabnya kat sini juga dikenali sebagai Pasar Karat, tapi selalu depa panggil pasar Loken je.¬†

Hanya dibuka pada hari Ahad dari jam 7.30 pagi hingga waktu tengah hari sahaja..so jom enjoy..

Fotocinta Official T-Shirt For Sale!!

 

Sebuah T-Shirt Fotografi yang cantik untuk dimiliki oleh korang semua ye. Tempahan akan mula dibuat pada 17 Mac 2012 yang mana dah diterangkan kat dalam banner tu 16 Mac 2012 merupakan closing date bagi order baju fotocinta ini.

Keterangan T-Shirt Fotocinta

-Amat style dipakai walau korang pegi dating dengan awek’

-T-Shirt warna hitam sahaja available

-Saiz available untuk semua size sehingga XXXL

–¬†Material : 100% Cotton/Tatron cotton

Tempahan

-Bayaran penuh hendaklah dibuat ke akaun seperti dibawah
-Hantarkan maklumat tempahan seperti berikut ke email:fairiz.spa[a]gmail.com

1.Nama:
2.Alamat penghantaran:
3.No.Telefon:
4.Email:
5.Bukti bayaran dalam bentuk JPG,PDF sahaja 

Pembayaran

Maybank – 158172837081
Name – Mohd Fairiz Abd Rahman
Email- reezluvmedia[a]gmail.com

JOM TEMPAH SEKARANG!!