Fotocinta Official T-Shirt For Sale!!

 

Sebuah T-Shirt Fotografi yang cantik untuk dimiliki oleh korang semua ye. Tempahan akan mula dibuat pada 17 Mac 2012 yang mana dah diterangkan kat dalam banner tu 16 Mac 2012 merupakan closing date bagi order baju fotocinta ini.

Keterangan T-Shirt Fotocinta

-Amat style dipakai walau korang pegi dating dengan awek’

-T-Shirt warna hitam sahaja available

-Saiz available untuk semua size sehingga XXXL

–¬†Material : 100% Cotton/Tatron cotton

Tempahan

-Bayaran penuh hendaklah dibuat ke akaun seperti dibawah
-Hantarkan maklumat tempahan seperti berikut ke email:fairiz.spa[a]gmail.com

1.Nama:
2.Alamat penghantaran:
3.No.Telefon:
4.Email:
5.Bukti bayaran dalam bentuk JPG,PDF sahaja 

Pembayaran

Maybank – 158172837081
Name – Mohd Fairiz Abd Rahman
Email- reezluvmedia[a]gmail.com

JOM TEMPAH SEKARANG!!

Sunset Somewhere Near Pantai Acheh

Pada 11 Februari yang lalu saya berkesempatan shoot sunset yang mana saya teringin sekali untuk shoot sunset di tempat lain yang belum pernah dirasai sebelum ini. Sementelahan saya ke kenduri di Taiping, saya pun lajak terus ke Pulau Pinang untuk mencari spot menarik di sana.

Ada yang kata di Batu Feringgi tempat best..tapi apabila saya tanya orang di sana, katanya di Pantai Acheh ada tempat best untuk sunset. So terus je gerak dan terjumpa spot ini terlebih dahulu dan terus berhenti. Sebaik saja lepas shoot di sini, rupanya ada jalan masuk ke Pantai Acheh tu yang saya lambat kenalpasti..so memang agak melepas la nampaknya. Sape ada pengalaman shoot kat Pantai Acheh, jom kontek, sebab nanti nak pegi lagi ke tempat tu…:D

Ok, ini the best 3 pictures for sunset yang sempat saya capture..sebenarnya ada banyak…ini first time saya tengok sunset yang dicapture, bentuk bintang..maklumlah..newbie lagi..mungkin ada banyak cara lain lagi untuk menangkap gambar sunset selain berbentuk seperti ini. Nantikan gambar-gambar lain juga..:D