pakej-fotografi-perkahwinan-kuala-kangsar

Memori Perkahwinan Hanaffe & Norizan – Kuala Kangsar

Update untuk kali ini pula adalah bagi pasangan Hanaffe dan juga Norizan yang berada di Kuala Kangsar. Maaf memang agak lama juga membiarkan website ini tak update dengan gambar-gambar terbaru.

Sama juga macam kat Instagram saya tu, jarang update. Sekali update banyak sekali gambar akan keluar. Ikut rajin la kan.

Ok bagi pasangan ini diucapkan terima kasih sama sekali. Album memang dah lama deliver kepada mereka dalam tempoh yang ditetapkan. Diharapkan berpuas hati dengan kualiti servis fotografi perkahwinan yang diberikan kepada mereka berdua.

Jom tengok beberapa gambar menarik yang sempat dirakamkan sepanjang majlis perkahwinan mereka berlangsung, daripada akad nikah sehinggalah sesi fotografi outdoor di Kuala Kangsar.

pakej-fotografi-perkahwinan-kuala-kangsar Continue reading