Pakej Fotografi Ipoh 2018

Alhamdulillah, baru la rasa nak update blog ni yang rasanya dah sekian lama tak update dengan gambar-gambar dari client kan.

Nak buat macam mana, job pun bukan banyak sangat macam orang lain. Suam-suam kuku la katakan di samping sibuk juga dengan kerja hakiki di pejabat.

Untuk tahun 2018 ni, Pakej Fotografi dari Fotocinta, memang tiada apa-apa perubahan sejak 3 tahun lepas. Jadi jangan risau, harga masih lagi sama seperti 3 tahun lepas.

Saya fokus kepada Wedding Photography sahaja ye. Mungkin boleh saya shoot untuk event korporat dan juga personal photoshoot kalau ada yang berminat.

Jadi jangan segan nak contact saya melalui contact form ataupun boleh Whatsapp sahaja saya di talian yang tertera tu.

Like juga page Fotocinta untuk dapatkan info promosi ke atau banyak lagi update tentang Fotografi Perkahwinan ye!

Fotografi Perkahwinan Taiping

Majlis Resepsi : Zue’eina & Nawi

Memang agak lama juga tak update blog Fotocinta ini. Sibuk dengan editing dan juga kerja hakiki seharian. Apa pun saya akan cuba juga update untuk tatapan mereka yang ingin mendapatkan jurugambar perkahwinan mereka yang berpatutan di sekitar Ipoh ataupun di seluruh negeri Perak mahupun di seluruh Malaysia.

Majlis pasangan kali ini diadakan di Batu Kurau, Perak. Memang agak jauh daripada Ipoh, tetapi tetap sampai untuk mendapatkan shot-shot terbaik. Lokasi outdoor mereka memilih untuk shoot di Taman Tasik Taiping yang memang terkenal dengan lokasi yang sangat cantik untuk gambar-gambar perkahwinan. Memang tak dinafikan ramai jurugambar perkahwinan Melayu ataupun bangsa lain memang selalu buat photoshoot outdoor di Taman Tasik Taiping ini.

Pasangan kali ini adalah Zue’eina dan juga Nawi. Walaupun sebelum ke outdoor ni, tayar kereta saya pancit, tapi nasib baik la juga kedai tayar buka pada hari tersebut. Risau juga kalau tak dapat nak habiskan photoshoot outdoor mereka ini.

Alhamdulillah, album pun telah selamat diberikan kepada mereka dan mereka berpuas hati dengan kualiti yang diberikan. Kalau nak tengok contoh album, boleh rujuk page Contoh Album dan lihat sendiri album jenis bagaimana yang anda akan dapat nanti. Lain photographer, lain produknya, jadi terpulang kepada anda untuk memilih mana yang berkenan di hati.

Orait, jom kita tengok beberapa gambar eksklusif mereka sewaktu outdoor di Taman Tasik Taiping.
Fotografi Perkahwinan 2016

Continue reading

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2016

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2016

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2016

Kepada mereka yang masih tercari-cari photographer untuk majlis perkahwinan, ini ada satu berita baik, sempena hujung tahun ini saya ingin memberikan pakej promosi sempena hujung tahun 2015 ini kerana pada tahun 2016, pakej akan berubah sama sekali.

Anda boleh menempah untuk tarikh yang akan datang pada tahun 2016 dengan pakej PROMOSI INI!!!

-Terhad kepada 10 pengantin terawal
-Tawaran tamat pada 31 Disember 2015

Hubungi saya sekarang di Fotocinta.com atau Whatsapp pada nombor yang tertera di atas.