Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2015

Majlis Perkahwinan Farehan & Syafiq

Sudah agak lama rasanya tak update kat blog ni kan. Baiklah, saya teruskan update untuk pengantin seterusnya. Memang agak lambat juga update kat blog ini ye. Nak buat macam mana, sibuk dengan pelbagai perkara, nak siapkan album customer lagi dan juga urusan peribadi juga kan.

Pasangan pengantin kali ini adalah pasangan yang kecil molek iaitu Farehan dan Syafiq. Majlis telah diadakan di Selekoh, Teluk Intan. Jaraknya agak jauh daripada Ipoh, saya tak kisah sangat, asalkan pengantin sanggup membayar kos tambahan luar Ipoh yang saya kenakan. Biasanya taklah banyak mana pun..kecualilah luar daripada negeri Perak.

Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2015

Lokasinya berdekatan dengan Bagan Datoh, jadi lokasi outdoor dibuat berdekatan juga dengan rumah pengantin dan tak lupa juga di jeti Bagan Datoh. Album pengantin ini pun telah selamat dihantar ke alamat yang diberikan. Setakat ini tiada lagi masalah dialami oleh pengantin yang menjadi pelanggan saya. Mungkin lewat sedikit sahaja dari tarikh yang saya janjikan.

Baiklah, jom kita tengok album yang telah disiapkan untuk Farehan dan Syafiq ini…

Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Fotografi Perkahwinan Perak 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015Fotografi Perkahwinan bagi tahun 2015 masih lagi dibuka bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan. Untuk rujuk tarikh, boleh lihat di ruangan Contact dan teruskan untuk mendapatkan sebutharga bagi majlis perkahwinan anda.

Jangan tempah disaat-saat akhir kerana tarikh yang telah ditempah, tidak akan dibuka untuk pasangan yang lain. Jadi siapa cepat, dia dapat.

PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2015

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2015

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2015

PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2015

Berita baik bagi mereka yang ingin mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan bagi Tahun 2015. Promosi ini hanya untuk mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun 2015 sahaja. Tidak terhad kepada berapa ramai, tapi promosi ini hanya sah jika anda booking dan lock date mulai hari ini sehingga 31 Disember 2014 sahaja.

Mereka yang berada di sekitar Perak atau khususnya Ipoh, bolehlah menghubungi Fotocinta untuk menempa pakej fotografi perkahwinan tahun 2015 ini yang sungguh terhad. Tempahan secara automatik akan tamat jika tarikh yang diberikan telah dibooking oleh pasangan yang lain.

Untuk makluman, pada tahun 2015, Pakej Fotografi Perkahwinan dari Fotocinta akan berubah dan ada beberapa penambahbaikan dalam pakej-pakej yang ada dan insyallah Fotocinta akan mempunyai lebih dari seorang photographer pada tahun 2015 nanti.

Bagaimana Cara Hendak Membuat Tempahan?

Untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya menerusi Contact Form yang diberikan dan saya akan membalas pertanyaan anda itu melalui email. Sila pastikan anda memasukkan alamat email yang betul supaya mudah untuk dihubungi nanti.

Sebelum itu, sila berikan maklumat seperti berikut:

1. Tarikh Majlis

2.Lokasi Majlis

3.Jenis Majlis (Akad Nikah sahaja, Akad Nikah/Resepsi/ Bertandang)

Adalah dimaklumkan juga, pakej ini tidak termasuk bayaran tol, petrol atau penginapan sekiranya terlibat dan melibatkan jarak yang mengharuskan saya mengenakan caj luar kawasan.

Abadikan Majlis Perkahwinan Tahun 2015 anda bersama Fotocinta dan dapatkan gambar-gambar yang menarik serta menjadi memori sehingga ke akhir hayat.