HDR Pasar Loken Atau Memory Lane, Ipoh

Pada 19 Februari yang lalu, aku berkesempatan ambil gambar di Pasar Loken atau Memory Lane Ipoh yang mana tempat ini amat femes dikalangan mereka yang nak cari barang-barang yang ‘rare’ atau lusuh..tu sebabnya kat sini juga dikenali sebagai Pasar Karat, tapi selalu depa panggil pasar Loken je. 

Hanya dibuka pada hari Ahad dari jam 7.30 pagi hingga waktu tengah hari sahaja..so jom enjoy..

Fotocinta Official T-Shirt For Sale!!

 

Sebuah T-Shirt Fotografi yang cantik untuk dimiliki oleh korang semua ye. Tempahan akan mula dibuat pada 17 Mac 2012 yang mana dah diterangkan kat dalam banner tu 16 Mac 2012 merupakan closing date bagi order baju fotocinta ini.

Keterangan T-Shirt Fotocinta

-Amat style dipakai walau korang pegi dating dengan awek’

-T-Shirt warna hitam sahaja available

-Saiz available untuk semua size sehingga XXXL

– Material : 100% Cotton/Tatron cotton

Tempahan

-Bayaran penuh hendaklah dibuat ke akaun seperti dibawah
-Hantarkan maklumat tempahan seperti berikut ke email:fairiz.spa[a]gmail.com

1.Nama:
2.Alamat penghantaran:
3.No.Telefon:
4.Email:
5.Bukti bayaran dalam bentuk JPG,PDF sahaja 

Pembayaran

Maybank – 158172837081
Name – Mohd Fairiz Abd Rahman
Email- reezluvmedia[a]gmail.com

JOM TEMPAH SEKARANG!!

Kejohanan Bowling GG Circuits Industries Sdn Bhd

Event: Kejohanan Bowling GG Circuits Industries Sdn Bhd

Venue:Ampang Superbowl, Pelangi Leisure Mall, Johor Bahru

Date:9th January 2011

Kejohanan ini diadakan bagi mengeratkan hubungan sesama staff mereka dengan bermain bowling.Diharapkan matlamat dan objektif mereka tercapai.

Jom kita lihat antara gambar-gambar mereka sewaktu kejohanan ini berlangsung.

 

Bagi sesiapa yang ingin mengupah saya sebagai photographer bagi event-event syarikat, anda boleh menghubungi saya melalui contact form atau di Facebook saya.Harganya adalah sedikit berlainan berbanding dengan pakej perkahwinan dan yang pastinya ianya amat berpatutan