pakej fotografi perkahwinan,fotografi perkahwinan ipoh

Majlis Perkahwinan Zamrizal & Sabrina

Agak sibuk kebelakangan ini dengan persiapan Hari Raya sampaikan terlupa nak update tentang satu lagi wedding. Majlis Perkahwinan kali ini adalah untuk pasangan Zamrizal dan Sabrina yang kalau tak silap, kedua-duanya bekerja di KLIA. Majlis mereka telah diadakan dengan meriahnya di Kg Dato’ Ahmad Said, Ipoh dan segalanya berjalan dengan lancar walau pada mulanya ada sedikit gangguan bekalan elektrik pada pagi majlis itu.

Walaupun begitu, majlis telah sempurna dan kedua mempelai diharapkan bahagia hingga ke anak cucu hendaknya. Album untuk pasangan ini sedang disiapkan. Insyallah lepas Hari Raya nanti akan diupload dan dihantar kepada mereka berdua.

Jom kita lihat beberapa contoh gambar yang sempat diedit untuk tatapan bakal pengantin yang ada jika ada yang berminat dengan Fotocinta. Harga promosi telah tamat, dan mulai 1 Ogos ini, pakej baru akan digunakan.

Pakej Fotografi Perkahwinan Ipoh

Pakej Fotografi Perkahwinan Ipoh

Promosi pakej Perkahwinan 2013

Promosi pakej Perkahwinan 2013

Pakej Fotografi Perkahwinan Teluk Intan

Fotografi Perkahwinan Ipoh

Fotografi Perkahwinan Ipoh

Pakej Fotografi Perkahwinan Taiping

Promosi Fotografi PerkahwinanJika ada yang berminat untuk tempahan Pakej Fotografi Perkahwinan bagi majlis anda, jangan segan silu untuk Contact kami dan berikan sahaja detail seperti berikut:

1.Tarikh Majlis
2.Tempat Majlis

Saya akan berikan pakejnya kepada anda terus kepada alamat email anda. Pastikan anda mengisi alamat email yang betul. Cara lain boleh SMS/Whatsapp sahaja sebab mungkin saya akan jarang angkat call bagi nombor yang tidak dikenali. 😀