Majlis Perkahwinan Haizum & Hilmi – Teluk Intan

Pada 13 April yang lepas berlangsungnya perkahwinan di antara Haizum dan pasangannya Hilmi yang mana telah diadakan di Teluk Intan, Perak. Majlis sebelum itu dimulakan dengan majlis akad nikah pada hari sebelumnya. Alhamdulillah, mereka telah selamat menjadi suami isteri yang sah pada hari tersebut.

Majlis berlangsung dengan meriah sekali tanpa ada apa-apa masalah. Saya telah dilantik menjadi Official Photographer bagi majlis ini dan berikut merupakan beberapa gambar yang sempat diupload ke web Fotocinta ini. Agak sibuk dan tak sempat nak update web ini. Sibuk dengan editing dan juga sibuk dengan kerja hakiki saya.

Apa pun mari kita sama-sama kita tatap gambar-gambar yang ada dan jika ada pasangan yang berminat nak memilih saya untuk menjadi Wedding Photographer anda pada hari bahagia anda, sila ke ruangan Contact dan semak tarikh yang masih available. Diharapkan anda tidak terlambat ye.Wedding-Photography-Ipoh Promosi Fotografi-Perkahwinan-Ipoh Pakej-Fotografi-Perkahwinan-Ipoh-Perak Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2014 Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2013 Pakej-Fotografi-Perkahwinan Fotografi-Perkahwinan-Perak

Jika anda sukakan style dan gambar yang anda lihat, boleh kiranya untuk hubungi kami menerusi Contact Form yang disediakan dan saya akan reply dalam masa 48 jam. Hubungilah Fotocinta untuk mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan yang ideal bagi anda. 😀

8 thoughts on “Majlis Perkahwinan Haizum & Hilmi – Teluk Intan

  1. Boleh kongsi sikit lensa saiz apa yang digunakan untuk menghasilkan gambar macam ni? dan dari segi editing,apa yg perlu untuk dapatkan warna yang cantik macam ni?

Comments are closed.