Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2015

Majlis Perkahwinan Farehan & Syafiq

Sudah agak lama rasanya tak update kat blog ni kan. Baiklah, saya teruskan update untuk pengantin seterusnya. Memang agak lambat juga update kat blog ini ye. Nak buat macam mana, sibuk dengan pelbagai perkara, nak siapkan album customer lagi dan juga urusan peribadi juga kan.

Pasangan pengantin kali ini adalah pasangan yang kecil molek iaitu Farehan dan Syafiq. Majlis telah diadakan di Selekoh, Teluk Intan. Jaraknya agak jauh daripada Ipoh, saya tak kisah sangat, asalkan pengantin sanggup membayar kos tambahan luar Ipoh yang saya kenakan. Biasanya taklah banyak mana pun..kecualilah luar daripada negeri Perak.

Pakej-Fotografi-Perkahwinan-2015

Lokasinya berdekatan dengan Bagan Datoh, jadi lokasi outdoor dibuat berdekatan juga dengan rumah pengantin dan tak lupa juga di jeti Bagan Datoh. Album pengantin ini pun telah selamat dihantar ke alamat yang diberikan. Setakat ini tiada lagi masalah dialami oleh pengantin yang menjadi pelanggan saya. Mungkin lewat sedikit sahaja dari tarikh yang saya janjikan.

Baiklah, jom kita tengok album yang telah disiapkan untuk Farehan dan Syafiq ini…

Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Fotografi Perkahwinan Perak 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015 Pakej Fotografi Perkahwinan 2015Fotografi Perkahwinan bagi tahun 2015 masih lagi dibuka bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan. Untuk rujuk tarikh, boleh lihat di ruangan Contact dan teruskan untuk mendapatkan sebutharga bagi majlis perkahwinan anda.

Jangan tempah disaat-saat akhir kerana tarikh yang telah ditempah, tidak akan dibuka untuk pasangan yang lain. Jadi siapa cepat, dia dapat.