Design Custom Album Wan & Jue

Alhamdulillah, ini merupakan final design bagi Custom Album untuk pasangan pengantin Wan & Jue yang diadakan pada bulan November yang lalu. Untuk pengetahuan semua, setiap album akan mengambil masa lebih kurang 3 bulan untuk disiapkan.

Ini disebabkan oleh kekangan masa berikutan saya juga bekerja secara tetap dan melakukan Fotografi Perkahwinan secara part time sahaja. Jadi masa yang diambil mungkin agak lama. Kualiti sememangnya dijaga untuk client. Jadi mari kita tengok design final yang bakal dicetak nanti. Proses untuk dijadikan album sebenar mengambil masa lebih kurang 1 minggu.Pakej Fotografi PerkahwinanPakej Fotografi Perkahwinan Perak Fotografi Perkahwinan Ipoh Pakej Fotografi Kahwin Fotografi Perkahwinan Ipoh Ipoh Wedding Photographer Wedding Photographer Ipoh Wedding Photographer Perak Ipoh Wedding Photographer Pakej Gambar Kahwin Pakej Fotografi Kahwin Fotografi Perkahwinan Melayu

Kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan, sila semak tarikh di ruangan Pakej atau di ruangan Contact untuk membuat tempahan.Untuk tempahan, isikan di ruangan Contact, dan anda akan dihubungi melalui email.