Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 Kini Dibuka

Promosi Pakej Perkahwinan Ipoh 2013

Berikut disertakan Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan bagi tahun 2013..untuk pakej di atas, sila rujuk syarat-syarat berikut ye :

1.Promosi ini hanya layak bagi pasangan yang berada di kawasan Ipoh sahaja.

2.Tempahan dibuat dari tarikh 6 Disember 2012 – 31 Disember 2012

3.Tarikh tutup tempahan untuk promosi ini adalah pada 31 Disember 2012

Sila lihat Pakej Promosi Fotografi Perkahwinan 2013 bagi yang lain pula…menerusi link dibawah:

Download Pakej Promosi Fotografi Perkahwinan 2013

pakej fotografi ipoh

Logo Baru Fotocinta.com

Ok..kalau korang perasan, ini merupakan logo dan branding baru baru Fotocinta.com yang mana design baru ni nampak lebih elegan.So secara tak langsung, design T-Shirt bagi semua client yang menempah Pakej Fotografi dengan saya, akan mendapat design baru t-shirt ini secara percuma..

Logo Design

pakej fotografi ipoh

T-Shirt Design

 pakej fotografi ipoh

Logo lama akan diabadikan selamanya dan akan menggunakan design ini sahaja. Mungkin akan berubah juga lagi beberapa tahun, tapi diharapkan logo ini dapat pakai lama..:D Bisnes kad baru pun dah buat untuk promosi..

Apa lagi..contact saya sekarang ye..tengok kalau tarikh tu masih kosong…:D

Fotocinta Official T-Shirt For Sale!!

 

Sebuah T-Shirt Fotografi yang cantik untuk dimiliki oleh korang semua ye. Tempahan akan mula dibuat pada 17 Mac 2012 yang mana dah diterangkan kat dalam banner tu 16 Mac 2012 merupakan closing date bagi order baju fotocinta ini.

Keterangan T-Shirt Fotocinta

-Amat style dipakai walau korang pegi dating dengan awek’

-T-Shirt warna hitam sahaja available

-Saiz available untuk semua size sehingga XXXL

– Material : 100% Cotton/Tatron cotton

Tempahan

-Bayaran penuh hendaklah dibuat ke akaun seperti dibawah
-Hantarkan maklumat tempahan seperti berikut ke email:fairiz.spa[a]gmail.com

1.Nama:
2.Alamat penghantaran:
3.No.Telefon:
4.Email:
5.Bukti bayaran dalam bentuk JPG,PDF sahaja 

Pembayaran

Maybank – 158172837081
Name – Mohd Fairiz Abd Rahman
Email- reezluvmedia[a]gmail.com

JOM TEMPAH SEKARANG!!