PROMOSI-PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2014

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2014

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2014 datang lagi, kini Fotocinta bakal mengadakan promosi yang mana ianya terhad sehingga 31 Disember 2013 sahaja. Bagi pengantin yang mahukan memori perkahwinan mereka diabadikan oleh Fotocinta, bolehlah lihat pakej promosi yang disediakan.

PROMOSI-PAKEJ-FOTOGRAFI-PERKAHWINAN-2014

Pakej ini hanya untuk majlis pada tahun 2014 sahaja. Jika ada majlis pada tahun 2013, maaf, ini bukan untuk anda. Bagaimana nak hubungi? Jangan risau, cuma lihat sahaja header di atas. Saya boleh dihubungi melalui medium Wechat, Whatsapp dan juga melalui Contact Form di web ini.

Pastikan bakal pengantin memberikan detail seperti berikut untuk booking date dengan Fotocinta.

1.Tarikh Majlis

2.Tempat Majlis

Semakan untuk available date boleh dibuat dengan merujuk di page Contact. Jangan lupa, pakej sebenar, anda tidak akan dapat harga sebegini. Kualiti adalah amat dititikberatkan oleh Fotocinta dan kualiti gambar anda terjamin.

Sudah bersedia untuk booking date? Dapatkan harga PROMOSI ini yang tiada lagi selepas 31 Disember 2013! Klik Sini Untuk Tempahan

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 Kali Kedua Kini Dibuka

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 kali kedua sudah pun dibuka untuk tempahan. Kali ini Fotocinta hanya buka tempahan sehingga 31 Julai 2013 sahaja. Jika anda confirm selepas dari tarikh tu….so melepaslah untuk dapatkan harga Promosi Gila-Gila untuk pakej fotografi perkahwinan di Fotocinta ini.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Kepada bakal pengantin yang masih mencari tu..apa kata pertimbangkan promo yang amat best ni kan? Contact saya untuk booking..sebelum date yang korang nak tu…tak available lagi..