Pakej Fotografi Ipoh 2018

Alhamdulillah, baru la rasa nak update blog ni yang rasanya dah sekian lama tak update dengan gambar-gambar dari client kan.

Nak buat macam mana, job pun bukan banyak sangat macam orang lain. Suam-suam kuku la katakan di samping sibuk juga dengan kerja hakiki di pejabat.

Untuk tahun 2018 ni, Pakej Fotografi dari Fotocinta, memang tiada apa-apa perubahan sejak 3 tahun lepas. Jadi jangan risau, harga masih lagi sama seperti 3 tahun lepas.

Saya fokus kepada Wedding Photography sahaja ye. Mungkin boleh saya shoot untuk event korporat dan juga personal photoshoot kalau ada yang berminat.

Jadi jangan segan nak contact saya melalui contact form ataupun boleh Whatsapp sahaja saya di talian yang tertera tu.

Like juga page Fotocinta untuk dapatkan info promosi ke atau banyak lagi update tentang Fotografi Perkahwinan ye!

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2016

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2016

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2016

Kepada mereka yang masih tercari-cari photographer untuk majlis perkahwinan, ini ada satu berita baik, sempena hujung tahun ini saya ingin memberikan pakej promosi sempena hujung tahun 2015 ini kerana pada tahun 2016, pakej akan berubah sama sekali.

Anda boleh menempah untuk tarikh yang akan datang pada tahun 2016 dengan pakej PROMOSI INI!!!

-Terhad kepada 10 pengantin terawal
-Tawaran tamat pada 31 Disember 2015

Hubungi saya sekarang di Fotocinta.com atau Whatsapp pada nombor yang tertera di atas.