Custom Album Design Terbaru

Contoh Custom Album dan juga Mockup Sticky Album untuk pelanggan versi terkini. Kalau sebelum ni design macam agak kurang berkualiti, tapi kini telah dipertingkatkan lagi untuk kepuasan pelanggan yang menempah dengan Fotocinta.

Mockup-Sticky

Contoh-Custom-Album

Mockup-Sticky-dan-Frame

Contoh produk berkenaan adalah untuk pakej yang lama atau pakej dalam pakej promosi, jadi mungkin berbeza mengikut keadaan. Untuk produk finishing yang terkini, terlupa nak ambil gambar. Insyallah esok atau lusa, akan diupload gambar terkini.

Design Custom Album Wan & Jue

Alhamdulillah, ini merupakan final design bagi Custom Album untuk pasangan pengantin Wan & Jue yang diadakan pada bulan November yang lalu. Untuk pengetahuan semua, setiap album akan mengambil masa lebih kurang 3 bulan untuk disiapkan.

Ini disebabkan oleh kekangan masa berikutan saya juga bekerja secara tetap dan melakukan Fotografi Perkahwinan secara part time sahaja. Jadi masa yang diambil mungkin agak lama. Kualiti sememangnya dijaga untuk client. Jadi mari kita tengok design final yang bakal dicetak nanti. Proses untuk dijadikan album sebenar mengambil masa lebih kurang 1 minggu.Pakej Fotografi PerkahwinanPakej Fotografi Perkahwinan Perak Fotografi Perkahwinan Ipoh Pakej Fotografi Kahwin Fotografi Perkahwinan Ipoh Ipoh Wedding Photographer Wedding Photographer Ipoh Wedding Photographer Perak Ipoh Wedding Photographer Pakej Gambar Kahwin Pakej Fotografi Kahwin Fotografi Perkahwinan Melayu

Kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan, sila semak tarikh di ruangan Pakej atau di ruangan Contact untuk membuat tempahan.Untuk tempahan, isikan di ruangan Contact, dan anda akan dihubungi melalui email.

Custom Album Shahir dan Muna

Custom Album Shahir & Muna Wedding Day

Ini merupakan design custom album yang telah disiapkan dan juga telah disubmit kepada kedua pasangan. Alhamdulillah, mereka berpuas hati dengan servis yang saya berikan. Semoga mereka bahagia melayari bahtera sebagai suami isteri selepas ini.

Sebenarnya nak update pasal Custom Album Wedding Shahir dan Muna ni lama dah, cuma masa dan kesempatan tu tak mengizinkan untuk buat post mengenai wedding ini. So korang tengok la antara contohnya ye. Mereka inginkan dua album yang berlainan. So satu majlis, satu album..:D

Custom Album Shahir dan Muna

 Custom Album Shahir dan Muna

Custom Album Shahir dan Muna

Untuk mereka yang ingin membuat tempahan, berikut merupakan jadual saya untuk tahun ini yang mana mereka telah ‘lock date’ mereka itu dengan membuat bayaran pendahuluan.

Tarikh
-26-27 Oktober 2012
– 22 September 2012
-23 November 2012
– 1 Disember 2012

Jadi pada sesiapa yang berminat, sila hubungi saya melalui contact form, dan mari kita bincang, pakej yang mana sesuai untuk anda itu ye? Nak pakej fotografi perkahwinan? Jom klik kat sini..

Sebenarnya terdapat pakej baru yang sedang disiapkan.jadi cepatlah tempah sebelum pakej yang MURAH dan TERBAIK ini tiada lagi untuk anda…