pakej-fotografi-perkahwinan-melayu

Memori Perkahwinan Izana & Afzal

Nampak macam lama juga blog ni tak diupdate bukan? Kesibukan nak siapkan album customer-customer dan juga kerja-kerja lain membuatkan lama juga tak update blog ni.Ok..pasangan pengantin seterusnya adalah pasangan Izana dan Afzal.

Majlis yang diadakan selama sehari ini diadakan di Alor Setar, Kedah. Kali pertama saya buat job wedding fotografi ni di negeri Kedah Darul Aman. Lokasi outdoor yang telah dijalankan adalah di sekitar Masjid Al-Bukhari, Alor Setar. Memang sebuah masjid yang indah dan mempunyai suasana landskap yang menarik.

Alhamdulillah, majlis telah sempurna diadakan di Alor Setar tanpa sebarang masalah. Diharapkan pasangan Izana dan Afzal berbahagia hingga ke syurga hendaknya.

Berikut merupakan antara gambar-gambar sewaktu sesi outdoor. Banyak lagi sebenarnya gambar, tapi nak upload semua nanti, tak larat nak tengok plak kan? 😀pakej-fotografi-perkahwinan pakej-fotografi-perkahwinan-alor-setar

pakej-fotografi-perkahwinan-Ipoh

pakej-fotografi-perkahwinan-Kedah pakej-fotografi-perkahwinan-melayu pakej-fotografi-perkahwinan-Perak pakej-fotografi-perkahwinan-pulau-pinangBagi mereka yang ingin mendapatkan Pakej Fotografi Perkahwinan untuk tahun 2015 ini bolehlah contact saya menerusi nombor telefon tertera. Whatsapp Tarikh Majlis dan juga Lokasi majlis supaya mudah bagi saya untuk memberikan sebutharga yang sesuai dengan majlis anda itu.

Untuk rujukan tarikh, boleh semak di ruangan Contact..itu adalah tarikh-taikh yang sudah dibooking. Saya akan pastikan gambar-gambar kenangan anda adalah yang terbaik sekali.