Majlis Perkahwinan Khairul & Khalisah Asilah

Fotografi Perkahwinan pada kali ini adalah bagi pasangan yang saya rasa amatlah cute iaitu Khalisah Asilah dan juga suaminya Khairul. Sememangnya sebuah keluarga yang amat sporting sekali sewaktu photoshoot. Begitu juga dengan mereka berdua. Tak segan untuk pose ala-ala cute gitu kan. Alhamdulillah, Pakej Fotografi yang mereka tempah sedang disiapkan. Insyallah akan deliver lagi 2 atau tiga minggu lagi.

Jom kita lihat beberapa foto perkahwinan mereka ya. Tak banyak sebab belum sempat nak edit secara keseluruhan. Mungkin pasangan yang berminat tu boleh tengok contoh gambar dan juga custom album yang telah dihasilkan oleh Fotocinta di Page Facebook kami juga ye.

pakej fotografi perkahwinan

pakej fotografi perkahwinan Ipoh

pakej fotografi perkahwinan perak

pakej fotografi perkahwinan

pakej fotografi perkahwinan 2014

pakej fotografi perkahwinan best

pakej fotografi perkahwinan teluk intan

pakej fotografi wedding ipoh

pakej wedding photography

wedding-photography

3 thoughts on “Majlis Perkahwinan Khairul & Khalisah Asilah

  1. OHSEM. nice colour. bro ko bnyk pakai prime lens 1.4 ke kat pic2 di atas ni?

Comments are closed.