Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 Kali Kedua Kini Dibuka

Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan Tahun 2013 kali kedua sudah pun dibuka untuk tempahan. Kali ini Fotocinta hanya buka tempahan sehingga 31 Julai 2013 sahaja. Jika anda confirm selepas dari tarikh tu….so melepaslah untuk dapatkan harga Promosi Gila-Gila untuk pakej fotografi perkahwinan di Fotocinta ini.

Promosi-Pakej-Fotografi-Perkahwinan

Kepada bakal pengantin yang masih mencari tu..apa kata pertimbangkan promo yang amat best ni kan? Contact saya untuk booking..sebelum date yang korang nak tu…tak available lagi..