Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge

Pada 14 April 2013 yang lalu aku telah sempat join outing yang bertemakan ‘Street Photo’ yang mana telah dianjurkan oleh pihak Fotografi Jalanan Malaysia. Cuba search je kat Facebook, korang akan jumpa group tersebut ye. Memang dari dulu lagi aku amat minat ‘Street Photo’ dan kini aku masuk ke dunia Wedding Photographer, aku nak cuba terapkan juga elemen street tu kalau boleh.

Ok, lah, enjoy ye semua gambar yang aku sempat tangkap ni. Semua gambar ini adalah di Bandaraya Ipoh sahaja ye. Aku tak shoot kat tempat lain. 😀

Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge Outing Ipoh FJM Street Photography Challenge

p/s: Nak kahwin dah ke? Kalau rasa nak tempah photographer, apa kata cuba isi Contact Form, dan mana tahu, minat dengan pakej yang ditawarkan? 😀