Izwan & Emma MH Hotel

Pada 20 Oktober 2012 yang lepas..saya berkesempatan untuk tag along wedding job salah seorang kawan saya yang mana beliau mengajak untuk shoot di MH Hotel, Ipoh.Memang amat excited nak shoot kat situ, tambahan pula tak pernah lagi shoot di hotel..dan MH Hotel ni kalau semua nak tahu..memang baru sangat di Ipoh ni..

Apa pun kalau nak layan gambar, tak banyak la boleh letak..sebab saya bukan Official Photographer pun..cuma jadi assistant je pada hari tersebut. Apa pun pengalaman shoot di hotel memang sesuatu yang berlainan..serius..juga suasana wedding di hotel juga berlainan sama sekali..:D

Ok, jom tengok pengantin ni yang macam muka artis…cuba korang teka sape?? 😀

jurugambar perkahwinan perak

Sebenarnya masa sesi make up..sekali tengok pengantin ni macam Noh Hujan dengan Yana Samsuddin..eh..sekali confirmkan dengan mmber..rupanya bukan..muka je lebih kurang sama..:D

jurugambar perkahwinan perak

Ok, pada pasangan pengantin yang masih lagi mencari Pakej Fotografi Perkahwinan yang berbaloi dengan bajet korang tu..cuba jangan memalu nak Contact Fotocinta ye..Fotocinta akan berikan yang terbaik untuk korang berdua…Ada dapat FREE T-Shirt lagi tau…