pakej fotografi perkahwinan Ipoh

Outing Perak Arts Festival 2012 Anjuran Lensa Perak & Ipoh Photographer & Talent

Outing kali ni diadakan sempena event di Dataran Ipoh iaitu Perak Arts Festival yang diadakan pada 16 September 2012. Acara ini merupakan acara sampingan sebenarnya yang dibuat oleh mereka. So aku pun takde buat ape hari ni..so outing la untuk memenuhi masa lapang dan memenuhkan memori kad ni kan dan berjumpa kawan-kawan photographer lain.

pakej fotografi perkahwinan Ipoh

pakej fotografi perkahwinan Ipoh

pakej fotografi perkahwinan Ipoh

pakej fotografi perkahwinan Ipoh

So berikut merupakan gambar-gambar talent yang sempat diambil pada outing kali ni.Walaupun talentnya cuma 2 orang, tapi takpe lah..aku sebenarnya sekadar nak memeriahkan event kawan-kawan yang ada..:D Mungkin agak tak best pada mulanya disebabkan hujan yang turun pada awal pagi..

Untuk Pakej Fotografi Perkahwinan yang baru, akan diupload pada 1 Oktober nanti..jadi bagi yang nak menempah Pakej Fotografi tu..jangan la lambat-lambat..sebabnya harga yang ada sekarang korang takkan nampak lagi dah..kesemua pakej akan bertukar harga..:D Jadi kalau nak harga sekarang..cepatlah tempah untuk masa depan yang lebih cerah..hehhe..:D

Siapa yang ada di Ipoh tu, boleh la dapatkan pakej ni cepat ye..sekitar Ipoh pun boleh..takde masalah..Photographer Ipoh ni memang ramai..tapi adakah semuanya available? Itu kenalah tempah cepat kan? Jadi cuba korang try contact aku tengok kot tarikh korang tu masih available untuk dapat pakej yang harga murah ni??