pakej fotografi ipoh

Logo Baru Fotocinta.com

Ok..kalau korang perasan, ini merupakan logo dan branding baru baru Fotocinta.com yang mana design baru ni nampak lebih elegan.So secara tak langsung, design T-Shirt bagi semua client yang menempah Pakej Fotografi dengan saya, akan mendapat design baru t-shirt ini secara percuma..

Logo Design

pakej fotografi ipoh

T-Shirt Design

 pakej fotografi ipoh

Logo lama akan diabadikan selamanya dan akan menggunakan design ini sahaja. Mungkin akan berubah juga lagi beberapa tahun, tapi diharapkan logo ini dapat pakai lama..:D Bisnes kad baru pun dah buat untuk promosi..

Apa lagi..contact saya sekarang ye..tengok kalau tarikh tu masih kosong…:D