Custom Album Shahir dan Muna

Custom Album Shahir & Muna Wedding Day

Ini merupakan design custom album yang telah disiapkan dan juga telah disubmit kepada kedua pasangan. Alhamdulillah, mereka berpuas hati dengan servis yang saya berikan. Semoga mereka bahagia melayari bahtera sebagai suami isteri selepas ini.

Sebenarnya nak update pasal Custom Album Wedding Shahir dan Muna ni lama dah, cuma masa dan kesempatan tu tak mengizinkan untuk buat post mengenai wedding ini. So korang tengok la antara contohnya ye. Mereka inginkan dua album yang berlainan. So satu majlis, satu album..:D

Custom Album Shahir dan Muna

 Custom Album Shahir dan Muna

Custom Album Shahir dan Muna

Untuk mereka yang ingin membuat tempahan, berikut merupakan jadual saya untuk tahun ini yang mana mereka telah ‘lock date’ mereka itu dengan membuat bayaran pendahuluan.

Tarikh
-26-27 Oktober 2012
– 22 September 2012
-23 November 2012
– 1 Disember 2012

Jadi pada sesiapa yang berminat, sila hubungi saya melalui contact form, dan mari kita bincang, pakej yang mana sesuai untuk anda itu ye? Nak pakej fotografi perkahwinan? Jom klik kat sini..

Sebenarnya terdapat pakej baru yang sedang disiapkan.jadi cepatlah tempah sebelum pakej yang MURAH dan TERBAIK ini tiada lagi untuk anda…