fotocinta3

Custom Album Majlis Perkahwinan Sirul & Nida

Majlis Perkahwinan Sirul dan Nida telah diadakan pada 28 & 29 April. Berlaku sedikit kelewatan yang telah diberitahu kepada kedua mempelai yang mana berikut pada awal bulan Mei tersebut saya amat sibuk dengan urusan perkahwinan saya yang kebetulan pada bulan hadapannya. Jadi saya minta untuk submit pada ada bulan Julai.

Berikutan terdapat sedikit masalah teknikal terhadap Custom Album mereka, jadi terpaksa dibuat semula oleh kedai berkenaan, cuma lewat dalam sehari dua je dari tarikh submission..:D

Baiklah, untuk kesemua Pakej Fotografi Perkahwinan di Fotocinta.com ni, semua pelanggan berpeluang untuk mendapatkan T-Shirt Eksklusif Fotocinta yang mana pada mulanya dijual kepada umum…dan sekarang ianya hanya kepada pelanggan Pakej Fotografi kami sahaja. Buktinya korang boleh tengok sendiri dalam gambar-gambar yang sempat diambil sebelum submission dibuat.

So apa tunggu lagi kan? Cuba contact kami mana tau kami boleh dapatkan harga pakej fotografi paling best untuk korang..Tak kira la sape yang nak kawen…korang ke, kawan-kawan ke..boleh la rekemenkan..Bergaya dengan baju yang cantik tu ye..:D